Portada

Pretemporada de la Copa Cangur a l'Institut Moisés Broggi

Els alumnes d'aquest any de la Copa Cangur han participat aquest dimarts 11 de desembre en una trobada a l'institut de Barcelona Moisés Broggi per fer un matx amistós amb un grup alumnes de 3r d'ESO. Tres equips copernicans i tres equips del Broggi han disputat l'encontre. L'activitat ha estat un èxit i s'ha demostrat que els nostres alumnes cada vegada estan més preparats per la competició, que es disputarà el 24 de gener. S'intentarà disputar algun altre matx abans contra altres instituts per rodar més els equips.

La solidaritat del Copèrnic

  Aquest cap de setmana els alumnes de l'institut
  han participat al recapte alimentari
  i a la caminada de càritas
  demostrant així la seva solidaritat
  amb les activitats que realitza la ciutat.
 
Moltes felicitats a tots els alumnes participants!!
 
Moltes gràcies
 

VIII Jornada d'Orientació Educativa


El proper divendres, 16 de març, tindrà lloc al nostre centre la VIII Jornada d'Orientació Educativa. Com sempre, comptarem amb els nostres exalumnes que de bon grat participen i exposen la seva experiència després de l'ESO, farem tallers pràctics en diferents àmbits i tancarem amb una xerrada sobre selecció de personal.

Clica aquí per descarregar el díptic.

Premis Treball de Recerca de Batxillerat 2015-2017

Es convoca els Premis Treball de Recerca de Batxillerat 2015-2017 que es premiaran el proper dimecres 26 d'abril coincidint amb els II Premis Sant Jordi de la Xarxa Educativa Can Boada. Podeu veure tota la informació al fitxer adjuntat.

Clica aquí per descarregar el díptic

El programa 'Classes sense fum' treballa per prevenir el tabaquisme entre els joves

L'Institut Nicolau Copèrnic participa en aquesta iniciativa informativa i preventiva. A més, els alumnes signen un compromís per no iniciar-se al tabaquisme o per deixar de fumar.

El tabaquisme és una pràctica que comencen els joves cada cop més aviat. Per evitar que el número de fumadors creixi i disminueixi el consum, Salut ha posat en marxa un programa educatiu. Classes sense fum és una iniciativa informativa i preventiva per a adolescents de 12 a 14 anys. L'Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa torna a participar un any més en aquest programa.

Leer más: El programa 'Classes sense fum' treballa per prevenir el tabaquisme entre els joves

Información adicional