Portada

ELS RESULTATS DE LA COPA CANGUR!!! HEM QUEDAT 4Ts !

Dijous 28 de gener, els dos equips participants a la copa Cangur ens vam trobar a les 8:50h a la porta de l’institut i després que hi arribés  l’autocar vam  pujar, i a les 9:10 h vam sortit cap a la Garriga.

 

En arribar a la Garriga, els professors (Frederic Corrigüeles i Lluís Masnou) ens van convidar a esmorzar, i després d’una estona de temps lliure vam quedar tots/tes a la plaça de l’església St. Esteve de La Garriga. Des d’ allà, els nois vam desplaçar-nos al camp de futbol del poble, per jugar un partit amb el Lluís. Mentrestant, les noies vam anar amb el Frederic a fer una passejada  pel centre del poble, al voltant de l’església .

A les 15:30 hores tots/tes  vam anar cap a l’institut Manuel blancafort a disputar la Copa Cangur, juntament a 15 altres equips d’altres centres.

Del nostre Institut participaven dos equips ,de 7 membres cadascun: El primer equip estava format per  l'Alex,  el Mario, l' Ibra, el Manú, l'Ian, el Joel i el david i el segon  per l'Araceli, la Maria, l'Aroa, la Sabina, la Naima, l'Estive i la Sara.

Un cop preparats els equips, va començar la competició. Un hora per resoldre dotze problemes de matemàtiques,  sense l’ajut de cap calculadora; només uns folis i diversos llapis!

Als 6 minuts, l’equip dels nois del nostre institut ja anaven els primers. I van aguantar en aquesta mateixa posició fins gairebé tot el concurs, però una errada a les dues darreres  preguntes els hi va fer baixar punts, i també uns quants llocs a la classificació. Finalment, van quedar quarts!

Información adicional