Portada

Xerrada “relacions sense violència a la parella” (4T d’ESO)

Dimecres 24 de febrer  va tenir lloc al nostre Institut una xerrada sobre les Relacions sense violència a la parella  adreçada als alumnes de 4T d’ESO ,a càrrec Mireia Amat – Psicòloga de la casa Galeria –  i de la Tècnica de Projectes ,Susanna Herzog (Ajuntament de Terrassa).

 

Aquesta xerrada s’emmarca dins del pla de sensibilització, detecció i prevenció de la violència de gènere portada a terme des del Servei de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa.  Durant gairebé dues hores ens van explicar en què consisteix la violència de gènere i els diferents tipus de maltractaments existents: físic, psicològic, sexual , social, ambiental i econòmic.

Els alumnes van poder parlar de les seves pròpies vivències i compartir opinions sobre el tema. L’objectiu era aprendre a través d’exemples  i imatges a distingir  diferents situacions susceptibles de ser considerades com a possibles formes de violència de gènere i reflexionar sobre les diferents maneres de combatre-les.

Finalment els alumnes van visionar dos vídeos i van analitzar les relacions establertes entre els personatges que els protagonitzen:

“Prevención de la Violencia de Género en la Juventud. Grabátelos”

Información adicional