Portada

Performance saludable

Performance Saludable

El grup de joves d’Agents de Salut de l’IES Nicolau Copèrnic farà una “Performance saludable” al Centre de Terrassa. La data serà el dimecres 27 de febrer a les 17h a la Plaça Vella. Serà l’activitat final d’un procés de formació dinàmic i gratificant per un grup molt treballador i participatiu. L’activitat forma part del Programa Agents de Salut Juvenil organitzat per JIS (Joves per la Igualtat i la Solidaritat) i amb el Suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Terrassa, i l’IES Nicolau Copèrnic.

23 joves han rebut una formació de 20 hores que ha treballat temes com: L’afectivitat, la sexualitat, el VIH/sida, les drogues, els trastorns del comportament alimentari o i les habilitats socials. Durant diferents sessions s’han abordat aquests temes per tal que tinguessin més recursos a l’hora d’enfrontar-se amb les dificultats que presenta la seva quotidianitat, i la de les persones que tenen al voltant.

L’activitat consistirà en crear la recepta per a la vida ideal. Què és el més important per a cada persona? L’amor, la salut, la família, la confiança, la feina? Recollirem les opinions de més de 250 persones terrassenques que contribuiran a explicar-nos, d’una manera molt fàcil, què és el més important per a ells i elles. Imitant els anuncis amb serrell, podran escollir una paraula significativa que es fotografiarà i formarà part d’un collage artístic que lluirà a l’institut.

Us esperem al centre de la ciutat per ajudar-nos amb els ingredients d’aquesta recepta tan especial. Ens podràs trobar fàcilment perquè anirem amb armilles grogues, som agents de salut!

Información adicional