Portada

El Nicolau Copèrnic a l'ICE de la UAB

El Nicolau Copèrnic exposa la seva visió de centre de l'acció tutorial a V trobada de tutoria a l'ESO

Enllaç a la web de la trobada 

     

Eleccions de representants al Consell Escolar

Eleccions de representants de la comunitat educativa al Consell Escolar

A l'atenció dels pares, mares i alumnes,

Com cada dos anys, aquest ens toca renovar la meitat dels representants dels diferents sectors de la nostra comunitat educativa al nostre Consell Escolar, l'òrgan decisori del centre.

No cal dir que la participació activa dels diferents sectors és imprescindible per fer del nostre centre un instrument capaç de donar satisfacció plena al nostre principal repte: “la formació del nostre alumnat”. Per tant, seria aconsellable que aquesta representació fos ajustada a la realitat del nostre centre, on conviuen sectors tan diferenciats com ESO, BAT i FP.

Des de l'equip directiu us animem a presentar la vostra candidatura (passeu per consergeria per tal de recollir i entregar-la) i així, si sou escollits com a representants del vostre sector, poder participar en la presa de les decisions més importants que marquen la línia d'actuació del nostre centre.

Aquest procés es realitzarà durant el mes de novembre amb el següent calendari:

Dates

Actuació

06/11

El/la director/a convoca les eleccions (dies, hores de votació i lloc)

Publicació del cens electoral provisional de cada sector.

6-7-8-9/11

Reclamacions al cens electoral.

14/11

SORTEIG per tal de designar els membres vocals de les meses Electorals

Resolució de les reclamacions i aprovació del cens definitiu

15/11

Constitució de les meses electorals.

Fins al 16/11

Presentació candidatures.

20/11

Publicació candidatures.

Fins al 23/11

Els candidats poden donar a conèixer les seves propostes.

28/11

Eleccions

20/12

Constitució del Consell Escolar resultant.

Per resoldre qualsevol dubte o directament si voleu presentar candidatura, estarem encantats d'atendre-us.

Terrassa a 06 de novembre de 2018.

Banc dels Aliments

L'institut Nicolau Copèrnic té la voluntat de col·laborar amb el  i és per això que aquest curs 2017/18 ens hem el @reptecopernic d'aconseguir 500kg per el Gran Recapte. Ens ajudeu?

Tenim fins el 4 i 5 de desembre per aconseguir-ho!! Gràcies

Nit del Copèrnic

Divendres passat, 16 de juny de 2017, vam celebrar la I Nit del Copèrnic, iniciativa proposada per l'AMPA i les mares delegades de l'Institut. Es va fer una Festa de l'Escuma, ens va visitar la Regidora d'Educació, la Sra. Rosa Ribera, que va fer entrega del Premi al Cartell guanyador de la I NIt del Copèrnic i els Dracs i Bruixes de Can Boada van contribuir encara més a l'ambient festiu. Un sopar de germanor i ball posterior van tancar una gran vetllada plena de somriures i bon humor, i per demostrar-vos-ho, aquí us podeu descarregar un vídeo.

 

V Jornada de Mediació

El dimecres 14 de juny tindrà lloc la V Jornada de Mediació a l'INS Nicolau Copèrnic dirigida a l'alumnat que forma part de l'equip de mediació del centre, així com dels que han fet la formació enguany i mostren interès i aptituds per formar-hi part. Amb el títol "El rol del mediador/a: en sabem prou?" treballarem habilitats i experiències que ajudin a reflexionar i valorar el paper que tenen en el centre. Comptarem amb la participació del professor de l'Universitat de Girona, Raül Calvo, director de diferents projectes de mediació i justícia restaurativa.

Clica aquí per descarregar el cartell

CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

VOTA 

A data d'avui, 8 de novembre, el nostre centre ha convocat el procés d'eleccions de la meitat dels membres representants al Consell Escolar.

Prenent l'enllaç de sota trobareu tota la informació i calendari.

Javier Laganga.   Director

Leer más: CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Alumnes austríacs han fet pràctiques amb nosaltres

 
El passat 4 de setembre un grup d'alumnes de l'intitut tècnic YBBS van vindre i han estat tot el més a Barcelona. Han fet unes pràctiques a ESDi (Sabadell). La valoració d'aquesta experiència es absolutament satisfactòria.
 
En Toni Gonzalez (cap de departament d'nformàtica d'aquesta escola) els ha donat total llibertat per treballar. Ells per iniciativa pròpia han fet un projecte on han integrat la part de sistemes (2 alumnes) i la part web (els altres 2). Es tracta d'un projecte amb BANANA pi (raspberrys) fent servir diferents llenguatges on creaven una infoscreen amb informacions al moment per als alumnes de la escola, des del menú de la cantina fins al temps atmosfèric.
 
Aquesta visita es fruit del contacte que hem fet amb l'institut de YBBS on s'imparteixen diferents especialitats tècniques. El proper més de maig serà el torn del nostres alumnes de tal manera que anirán cap a Austria a desenvolupar les seves pràctiques.
 
 
 

Información adicional