Portada

JORNADA BIKER LÚDICO-ESPORTIVA AL CIRCUIT BMX TERRASSA

Dijous 4 de febrer els alumnes de 4t d’ESO van anar al circuit permanent de BMX del barri de Les Arenes de Terrassa a realitzar ,durant dues hores, una de les activitats de promoció esportiva del Pla Català d’Esport a l’Escola, dins la matèria d’Educació Física.

 

En arribar al circuit, els alumnes van ser dividits en dos grups per tal d’aprendre les principals característiques i les tècniques bàsiques de muntar en bicicleta BMX. Posteriorment van  poder posar en pràctica aquests coneixements fent el recorregut del circuit. Primer un grup i després l’altre.

Van començar rodant sobre una superfície plana per escalfar i acostumar-se a conduïr la bici de BMX per la pista. Seguidament van anar provant les diferents seccions del circuit sota les indicacions de l’instructor Manel Ibars (Subcampió d’Espanya 19 i+, Campió de Catalunya Elite i  3r al  Campionat d’Espanya Cruiser Elite) . I un cop superat tot el circuit per parts, van pujar a la rampa d’inici i van realitzar el recorregut complert, fent diverses voltes seguides.

Els més experimentats no paraven de recórrer el circuit una i una altra vegada  intentant fer “petits salts”, mentre sentien el desafiament per part dels altres companys que els animaven i fotografiaven des de les grades.

Per molts dels alumnes, però, aquesta era  la primera vegada que pujaven a una bicicleta BMX, i  tot i que a l’inici alguns d’ells sentien por de caure, finalment van anar guanyant confiança i van acabar gaudint d’aquesta activitat.

Va ser una experiència molt divertida i positiva per a tots i totes. Molts ja esperen tornar a repetir-la!!

Información adicional