Portada

Entrega del guardó taula democràtica a Málaga

Taula Democràtica

El divendres dia 9/11/2012 va tenir lloc a Màlaga l'entrega del guardó de reconeixement pel treball realitzat per la Taula Democràtica d'infants i joves de La Maurina, en el sisè Certamen de Drets de la Infància i Política Municipal, convocat per UNICEF. Des de fa tres cursos el nostre Institut, conjuntament amb altres instituts i escoles del barri, hem treballat la participació i l'associacionisme a partir d'un projecte de barri que pretén reforçar valors com el diàleg, la cooperació i el consens.

http://www.terrassadigital.cat/detall_arxiu/?id=13897

El curs passat es va elaborar un petit documental sobre tot aquest projecte, les diferents fases de treball i la Taula Democràtica d'infants i joves en la que es va decidir quin nom rebria un passatge del barri. En ell s'entrevista alguns dels nostres alumnes. Val la pena donar-li un cop d'ull, ja que és el reflex d'un treball engrescador, realista i positiu.


Aquest curs, el treball es centra en els "Murs que separen i murs que uneixen" i la Taula Democràtica decidirà quines seran les frases que decoraran un mur d'una plaça que estàs en procés de remodelació, al final del carrer Olivera. Aquestes frases faran referència a la convivència al barri, i serà el reflex de la memòria històrica dels veïns i veïnes del barri, així com de la consciència històrica i perspectiva de futur dels infants i joves participants de la Taula Democràtica."

Més informació.

Documental "Taula Democràtica"

Información adicional