Portada

Vincles professionals per l'alumnat de CCFF

Virtuelt Videncenter

Dintre del marc de difusió i promoció de projectes corresponents al House of Technology Mercantec de Dinamarca, que estan duent a terme a Catalunya i en el que han seleccionat uns pocs centres de FP per la seva singularitat i perfil de referència, el passat 4 de desembre, l'Institut Nicolau Copèrnic va rebre la visita dels directors d'aquests projectes, en particular, Virtuelt Videncenter. L'objectiu d'aquesta visita ha estat la d'establir vincles professionals per tal que el nostre alumnat d'FP participi en el seu projecte, des de l'àmbit d'Informàtica, i propiciar, a més, l'intercanvi d'alumnes entre el seu centre en Dinamarca i el nostre aquí a Terrassa.


En aquesta visita varen mostrar els principis educatius i funcionals de la seva institució, fent una exposició acurada del seu funcionament, mecanismes per vigilar i fomentar el procés educatiu amb els seus alumnes, com gestionen les seves capacitats i aptituds així com el model educatiu i la estreta col·laboració amb les empreses i el teixit productiu. La seva formació està basada en el model dual escola-empresa que garanteix continguts adients a les necessitats de les empreses i pràctiques en entorns reals. Els resultats acadèmics obtinguts, força elevats, constaten les bondats del seu sistema educatiu.
En aquesta visita es varen refermar amb la intenció de crear sinèrgies amb escoles catalanes i col·laboracions amb els seus projectes i amb altres que puguin néixer arrel d'aquestes futures col·laboracions entre tots dos països.

Información adicional