Camp d’aprenentatge del Vendrell

El passat 22, 23 i 24 de maig els alumnes de tercer de l’ESO vam estar al Camp d’aprenentatge del Vendrell per tal d’endinsar-nos en la vida de Pau Casals i l’entorn del Vendrell de finals de segle XIX. A més, vam aprofitar per aprendre la història i els instruments del Rock, i fins i tot vam aprendre a ballar-lo!

Vivències de tres alumnes:

“Valoro que ha estat molt bé gràcies a les activitats perquè hem après com va viure Pau Casals i també hem après a tocar instruments del rock i com ballar-lo. Li dono un 8 de 10”. (Eric Cubero)

“Aquestes colònies han sigut molt divertides ja que per mi han sigut les millors colònies que he fet mai.  Per què? Hi havia una super platja al costat de l'alberg i gràcies al bon sol la vam poder disfrutar. També vam tenir l’oportunitat de tocar el baix, la guitarra elèctrica i la bateria.

I per últim, vam anar a un concert i vam aprendre moltes coses de la vida de Pau Casals”. (Jesús Gutiérrez)

“M`ha semblat que les colònies han anat molt bé, m'ha agradat molt conèixer la casa on va viure de petit. La casa que es va comprar de gran ja la coneixia perquè havia anat amb un altre col·legi”. (Liset Sevillano).

Información adicional