Linked-in per a Cicles Formatius

Linked in del Nicolau Copèrnic

Des de fa uns dies el nostre Institut disposa d'un perfil propi a Linked-in que creiem una eina molt útil per a la Formació Professional. En aquest perfil anirem incorporant novetats de borsa de treball, beques a l'estranger, jornades del centre, etc.

Accès al perfi Linked-in al Copèrnic.

Linked-in és una eina web pensada per crear comunitats  socials orientada a professionals, que ens permet crear el nostre propi perfil tant com a treballadors com per empreses. Donat que avui en dia un dels factors per trobar feina, no és exclusivament el fet d'obtenir coneixement en l'àmbit acadèmic, sinó el d'acreditar que els coneixaments han sigut assolits amb la realització de feines professionals, animem als nostres alumnes que formin part d'aquesta comunitat.

L'acreditació del coneixement que aquestes comunitats proporcionen, deriven de l'articulació de diversos factors com ara:

  • Tenir presència a INTERNET on les empreses poden cercar pel nostre nom.
  • Disposar de contactes acreditatius com ara gent o empreses amb les quals has treballat o col·laborat.
  • Compartir coneixement amb comunitats al voltant dels nostres interessos, i amb les que intercanvies informació visible per aquells que visitin el teu perfil, si així ho desitgeu.
  • Complementar el camí habitual per a qui busca feina. Si abans nosaltres presentàvem el nostre currículum a les empreses, ara són les empreses que els pot interessar buscar professionals amb eines com Linked-in, i valorar el seu coneixement prèvia entrevista.

Per aquests motius, entre d'altres, us animem a participar i formar part dels nostres projectes !

Información adicional