Servei Jove de l'Ajuntament de Terrassa

El programa Punt Jove a l’Institut traça un pont de comunicació entre el Servei de Joventut i Lleure Infantil i 15 centres de secundària de la ciutat de Terrassa (12 públics i 3 concertats). 

L’objectiu del programa  és  informar, orientar i fomentar la participació dels i les joves dins i fora de les aules.

 

 

->COM INFORMEM?

 A través dels Punts d’informació a les hores del pati, l’alumnat pot fer-nos consultes en relació a estudis, formació no reglada, activitats de lleure, ocupació, salut, mobilitat internacional, habitatge, associacionisme, participació, etc. També mantenim actualitzada la cartellera amb activitats d’interès juvenil i fem passaclasses i campanyes informatives.

 

->QUIN DIA ENS POTS TROBAR A L’INS NICOLAU COPÈRNIC?

 Cada DIJOUS ens trobareu al pati, de 10:00h a 10:20h!!!

 

->COM ORIENTEM?

Amb activitats específiques d’orientació que realitzem a les aules de 3r d'ESO (“Coneix-te i decideix”) i  4t d'ESO (“Tria el teu camí”), on mostrem els diferents itineraris acadèmics postobligatoris i els donem eines per a la presa de decisions.

 

->COM FOMENTEM LA PARTICIPACIÓ?

El Punt Jove a l’Institut organitza una trobada de delegats/des on participen tots/es  els delegats/des i subdelegats/des dels 15 centres amb els que col·laborem. A més, els dóna suport en les seves tasques al llarg de tot el curs, alhora que promou la participació estudiantil. També dóna suport a altres grups de joves que participen activament al centre educatiu.

 

Recordeu que fora de l’institut també podeu anar a fer consultes a la Casa Baumann! 

L’Oficina Jove és oberta de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 19h (excepte divendres tarda, que és tancat).

 

Més informació:

www.casabaumann.cat

Información adicional