Valoració Jornades tècniques 2015

Entre el 7 i el 10 d'abril van tenir lloc al centre les IX Jornades tècniques de FP. Durant aquestes jornades els alumnes de Formació professional del centre van assistir a xerrades, conferències, tallers i van fer visites a empreses vinculades amb el seu àmbit amb la idea d'ampliar la seva formació amb nous punts de vista, noves eines y una primera presa de contacte amb l'entorn en el qual aviat hauran de desenvolupar la seva vida professional.

Jornades Tèniques 2015

Tots els actors han valorat molt positivament aquestes jornades tècniques, donat que aporten als nostres alumnes una nova visió de la formació i una presa de contacte vital per al seu futur professional.

Aquestes xerrades i ponències es van retransmetre en streaming per Internet i estan penjades en el canal de youtube de l'institut.

Aprenentatge i Servei (APS)


Integrada en les jornades tècniques es va posar en marxa una prova pilot d'APS (Aprenentatge i Servei) en la que els alumnes de segon de CFGM de Sistemes microinformàtics i xarxes, s'obren a la comunitat oferint serveis de reparació i configuració d'ordinadors. Aquest servei forma part d'un aprenentatge orientat en la creació d'un projecte, amb l'objectiu d'aprendre oferint un servei útil, amb una base pedagògica diferenciada. Aquest ha estat el primer any, però creiem que obrir el centre a la ciutat sempre és positiu i que aquesta interrelació amb l'entorn anirà creixent any rere any.

Información adicional